tisdag 4 juni 2013

Ladda ner appen och håll koll på din favoritbutiks kampanjer

Det finns tusentals och åter tusentals appar man kan ladda ner till sin mobiltelefon. Butikerna som marknadsför och säljer appar för de stora mobiltillverkarna som Samsung och Apple har blivit vår tids elektroniska marknadsplatser där man kan hålla koll på vad som är nytt och användbart. Givetvis är detta en plats där olika företag vill synas, eftersom det är ett utmärkt sätt att kommunicera med sina kunder på.

Om en kund laddar ner och använder en app som fungerar som uppdateringscentral för ett särskilt företag så blir detta som en egen kanal för företaget där man kan upplysa kunderna om vad som sker. Det är också ett bra tillfälle att erbjuda sina kunder extra låga priser på utvalda varor och olika erbjudanden.

Appar kommer också kunden till gagn
Appar innebär dock inte bara ett sätt för företag att göra reklam för sina produkter utan kan också innebär en fördel för dig som kund. Många har idag blivit till det som ofta kallas för medvetna konsumenter, alltså konsumenter som vet vad som är ett bra pris för en produkt och vilka varor som håller bra kvalitet i förhållande till sitt pris.

Genom att ladda ner din favoritbutiks applikation så håller du enkelt koll på erbjudanden och kampanjer. Vissa erbjudanden är särskilt till för de som har laddat ner appen och går inte att få någon annanstans. Dessa erbjudanden är ofta tidsbegränsade så det gäller att hålla koll på när det sker nya uppdateringar.

Appar som samlar all information från vissa butiker
En del appar samlar in data från flera olika butiker i samma bransch och sammanställer veckans bästa kampanjer. Detta gäller framförallt livsmedelsbutikerna som ofta har särskilda erbjudanden för vissa produkter varje vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar